Снимка Булфото, архивГоляма трагедия е станала край Велико Търново. Млад мъж

...
Снимка Булфото, архивГоляма трагедия е станала край Велико Търново. Млад мъж
Коментари Харесай

Откриха мъртъв млад мъж в джип край Велико Търново

Снимка Булфото, списък

Голяма покруса е станала край Велико Търново. 

Млад мъж е открит мъртъв в джипа му в понеделник вечерта в покрайнините на Велико Търново. Първоначално инцидентни минувачи помислили, че лидерът е примрял и пдали сигнал на телефон 112. Около 18:30 часа на мястото идва екип на Спешна помощ – Велико Търново, който установил, че индивидът е умрял, написа вестник  Незабавно е уведомена полицията и на мястото идва патрул, който охранява региона на местопроизшествието до идване на правосъден доктор.

Възможни са всички версии за гибелта – самоубийство, ликвидиране и трагичен случай.

По информация на локалния ежедневник умрелият е на възраст към 35 години и от регионалния град. Той обаче не живеел наоколо до мястото, където е открит. Автомобилът му е паркиран на улица „ Георги Измирлиев “ 12, а съседи споделиха, че возилото е там още от обяд. Комшиите са безапелационни, че за първи път виждат джипа, а към 12:00 часа са чули алармата на транспортното средство да звучи дълго време и никой не реагирал да я спре.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР